Als je iets wil leren moet je een goed gevoel hebben bij je docent. Dat is niet alleen zo tijdens je studie maar ook bij andere dingen die je leert. Ga je bijvoorbeeld leren autorijden, dan is het heel prettig als je een goed gevoel hebt bij je instructeur en je op je gemak voelt. Als je een rijschool in Velserbroek zoekt, moet je daarom bij ons, Carlo’s autorijschool zijn. Wij geven je de eerste rijles gratis. Dat doen wij bij de rijschool in Velserbroek en omgeving om te garanderen dat jij je op je gemak voelt bij je instructeur, dat je klaar bent om te beginnen met lessen en dat het helemaal botert tussen leerling en leraar. Je mag eerst zelf bepalen of je wel bij ons wil lessen. Onze rijschool in Velserbroek e.o. verzorgd alles tot in de puntjes voor je. Wacht dus niet langer en boek bij ons een gratis proefles.

Carlo’s Autorijschool is jouw ideale rijschool Velserbroek. Dit omdat u bij ons verzekerd bent van:

  • Je eerste (proef)les is bij ons gratis;
  • Geen onverwachte kosten;
  • Altijd dezelfde rijinstructeur;
  • Ook voor faalangst

Wil je meer weten over onze mogelijkheden als jouw rijschool in Velserbroek? Bel naar 06-25056990 of stuur een e-mail. Of gebruik maken van onze gratis proefles? Meldt je dan nu aan door een e-mail te sturen naar ons.

Rijlessen neem jij toch ook bij Carlo’s rijschool Velserbroek en omgeving?

Wil je rijles in Velserbroek volgen maar wil je graag tijdens het lessen even weten hoe je er voor staat, dan kan je voor pakket twee kiezen. Dit pakket komt vrijwel helemaal overeen met pakket 1, het enige wat erbij komt is de tussentijdse toets. Hiermee kan je vast oefenen voor de praktijk en als het lukt vast de manoeuvres doen, zodat je die bij het praktijkexamen niet meer hoeft te doen.

Flexibele lestijden bij onze rijschool Velserbroek

De beste en leukste rijschool Velserbroek en omgeving, dat zijn wij. Wij hebben goede, vriendelijke en gediplomeerde rijinstructeurs. Bij ons staan de leerlingen op nummer 1 en niet onze eigen schema’s of verwachtingen. Een proefles duurt doorgaans een uur, maar als je iets langer wilt proberen kan dat natuurlijk ook. Ook als je eenmaal begint met lessen, kan je zelf de regelmaat waarmee je lest kiezen. Misschien heb je wel veel tijd en wil je snel je rijbewijs halen. Dan les je zoveel jij en wij kunnen. Heb je genoeg andere dingen te doen, dan kan je er ook voor kiezen om één uurtje in de week te lessen. De keuze is helemaal aan jou bij Carlo’s autorijschool. Wil je meer informatie of een proefles boeken? Bel dan naar: 06-25056990. Of mail via onze contactpagina.