Ga je binnenkort je rijbewijs halen maar heb je nog geen rijschool gekozen? Overweeg dan eens onze autorijschool Velsen, Carlo’s autorijschool. Je rijbewijs B haal je gemakkelijk en snel bij Carlo’s autorijschool. Met je rijbewijs B mag je rijden in alle personenauto’s en haal je ook nog eens automatisch je rijbewijs AM. Met een geldig Nederlands autorijbewijs (categorie B) of motorrijbewijs (categorie A) is een apart rijbewijs AM namelijk niet nodig. Een rijbewijs AM betekent dat je op de bromfiets, snorfiets of brommobiel mag rijden. Mooi meegenomen, maar waar het om gaat is natuurlijk je rijbewijs B. Dus ben je op zoek naar de beste autorijschool Velsen en omgeving, dan kom je al snel bij ons terecht. Wij werken voor jou en plannen dus onze lessen in wanneer het jou uit komt. Bovendien kan je via ons alle examens inplannen.

Carlo’s Autorijschool is uw autorijschool Velsen. Dit omdat u bij ons verzekerd bent van:

  • Je eerste (proef)les is bij ons gratis;
  • Geen onverwachte kosten;
  • Altijd dezelfde rijinstructeur;
  • Ook voor faalangst

Wil je meer weten over onze mogelijkheden als uw autorijschool Velsen? Bel naar 06-25056990 of stuur een e-mail. Of gebruik maken van onze gratis proefles? Meldt je dan nu aan door een e-mail te sturen naar ons via onze contactpagina.

Een rijles bij onze autorijschool Velsen volgen

Wil je rijles in Velsen volgen maar wil je graag tijdens het lessen even weten hoe je er voor staat, dan kan je voor pakket twee kiezen. Dit pakket komt vrijwel helemaal overeen met pakket 1, het enige wat erbij komt is de tussentijdse toets. Hiermee kan je vast oefenen voor de praktijk en als het lukt vast de manoeuvres doen, zodat je die bij het praktijkexamen niet meer hoeft te doen.

Haal je rijbewijs bij onze Autorijschool Velsen

Je rijbewijs halen was nog nooit zo gemakkelijk. Niemand heeft zin om maanden of soms zelfs jaren te gaan lessen voor duizenden euro’s, dat is ook niet nodig als je lest bij ons. Op een vakkundige manier loodsen wij je naar het rijexamen toe. Als je een autorijschool Velsen zoekt die scherp geprijsd is en bovendien in al je verdere wensen kan voorzien, zoals hulp bij theorie leren, kom je waarschijnlijk uit bij ons, Carlo’s autorijschool. Wij helpen je dat rijbewijs snel te halen aangepast op jouw manier en snelheid. Een goede autorijschool in Velsen vinden is niet altijd even simpel, maar bij ons mag je gewoon even komen proberen. Mocht je het niets vinden, dan zit je nergens aan vast. Bel of mail gewoon even om een afspraak te maken voor een proefles. Bel nu: 06-25056990