Wij zijn de beste, de snelste en de gezelligste autorijschool in velserbroek. Je krijgt bij ons een gratis proefles en intensieve begeleiding. Niets wordt overgeslagen bij Carlo’s. Voor rijlessen Velserbroek kun je heel goed bij ons terecht. In Nederland hoef je tegenwoordig niet meer te wachten tot je 18e met je rijbewijs halen. Als je 16 bent mag je al beginnen met het theorie-examen. Daarvoor zit je niet in de auto, maar leer je uit een boek of van een cd-rom. Vervolgens krijg je een test die je bij het CBR moet maken. Je theorie heb je nodig om je praktijk te halen. Heel spannend klinkt het niet, maar die moet je nu eenmaal halen. Je theorie is 1,5 jaar geldig dus je hebt alle tijd om hierna voor je praktijkexamen te leren en hem te halen.

Rijlessen in Velserbroek volgen doe je bij Carlo’s Autorijschool. Dit omdat u bij ons verzekerd bent van:

  • Je eerste (proef)les is bij ons gratis;
  • Geen onverwachte kosten;
  • Altijd dezelfde rijinstructeur;
  • Ook voor faalangst

Wil je meer weten over onze rijlessen in Velserbroek? Bel naar 06-25056990 of stuur een e-mail. Of gebruik maken van onze gratis proefles? Meldt je dan nu aan door een e-mail te sturen naar ons.

Rijlessen Velserbroek volgen? Dat kan je het beste doen bij onze rijschool, Carlo’s autorijschool.

Wil je rijles in Velserbroek volgen maar wil je graag tijdens het lessen even weten hoe je er voor staat, dan kan je voor pakket twee kiezen. Dit pakket komt vrijwel helemaal overeen met pakket 1, het enige wat erbij komt is de tussentijdse toets. Hiermee kan je vast oefenen voor de praktijk en als het lukt vast de manoeuvres doen, zodat je die bij het praktijkexamen niet meer hoeft te doen.

Rijlessen Velserbroek vanaf 16,5 jaar

Verder mag je als je 16,5 bent ook nog eens beginnen met lessen. Rijlessen in Velserbroek kan dus ook als je nog niet eens 17 jaar bent. Ben jij nou een echt natuurtalent en mag jij op gaan voor je examen op je 17e, dan zou het zomaar kunnen dat jij voor je 18e je rijbewijs haalt. Dan mag je tot je 18e rijden met een begeleider naast je. Dit kan bijvoorbeeld een ouder zijn maar ook een vriend of vriendin, zus of broer. Je mag maximaal 5 begeleiders opgeven. Met autorijden hoef je dus helemaal niet meer te wachten tot je 18 bent. Je kunt al op je 16e achter het stuur zitten als je dat wilt! Rijlessen in Velserbroek als je nog geen 18 bent neem je nu dus in ieder geval bij ons!