Als je begint met je rijbewijs halen zijn er een paar dingen waar je nog over na moet denken. Waar wil je lessen volgen, hoe veel tijd kun je er aan besteden en wat voor pakket wil je kopen voor je rijlessen. Wij bieden verschillende pakketten aan, omdat ieder persoon verschillend is. Sommige mensen weten al dat ze vrij goed kunnen rijden, hebben al ervaring of leren gewoon erg snel. Dan is het eerste pakket een goede keuze. Je krijgt dan 20 praktijklessen om je rijvaardigheden te bevorderen. Daarnaast krijg je een theoriepakket voor het leren van de theorietoets en krijg je natuurlijk een praktijkexamen achteraf.

Een rijles in Haarlem doet u bij Carlo’s Autorijschool. Dit omdat u bij ons verzekerd bent van:

  • Je eerste (proef)les is bij ons gratis;
  • Geen onverwachte kosten;
  • Altijd dezelfde rijinstructeur;
  • Ook voor faalangst

Wil je meer weten over onze mogelijkheden voor een rijles in Haarlem? Bel naar 06-25056990 of stuur een e-mail. Of gebruik maken van onze gratis proefles? Meldt je dan nu aan door een e-mail te sturen naar ons.

Een rijles Haarlem volgen

Wil je rijles in Haarlem volgen maar wil je graag tijdens het lessen even weten hoe je er voor staat, dan kan je voor pakket twee kiezen. Dit pakket komt vrijwel helemaal overeen met pakket 1, het enige wat erbij komt is de tussentijdse toets. Hiermee kan je vast oefenen voor de praktijk en als het lukt vast de manoeuvres doen, zodat je die bij het praktijkexamen niet meer hoeft te doen.

Nog uitgebreidere mogelijkheden voor rijles Haarlem

Rijles Haarlem bij Carlo’s autorijschool kan ook wat uitgebreider, met pakket 3. Hierbij krijg je 30 lessen, zodat je iets meer tijd hebt om de basis van het autorijden goed onder de knie te krijgen. Veel mensen die voor dit pakket kiezen hebben geen eerdere ervaring met autorijden en moeten dus ook nog het sturen en schakelen goed oefenen. Hetzelfde pakket is ook beschikbaar met een tussentijdse toets, dan hebben we het over pakket 4. Als je na de 30 lessen nog extra lessen nodig hebt is dat uiteraard ook mogelijk. Soms heb je die extra lessen nodig om de praktijk te halen.

Rijles in Haarlem nemen wordt je dus wel erg gemakkelijk gemaakt met de kant en klare pakketten van Carlo’s autorijschool. Neem ook je rijles af bij ons en bel nu naar 06-25056990 voor een gratis proefles!