Zoek je een rijschool in Haarlem? Eentje die je vanuit de basis goed leert rijden, inzichten geeft en er vooral voor zorgt dat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt? Probeer onze autorijschool, Carlo’s autorijschool eens. Wij geven les volgens modules om ervoor te zorgen dat je alle stof intensief behandelt. Sinds 30 maart 2002 is er een speciaal rijbewijs voor beginners. Wij weten, als dé rijschool in Haarlem en omstreken, precies wat dit rijbewijs inhoudt. Wij weten precies wat je vooral niet moet doen, en zullen je dit ook leren.

Carlo’s Autorijschool is jouw ideale rijschool in Haarlem. Dit omdat u bij ons verzekerd bent van:

  • Je eerste (proef)les is bij ons gratis;
  • Geen onverwachte kosten;
  • Altijd dezelfde rijinstructeur;
  • Ook voor faalangst

Wil je meer weten over onze mogelijkheden als jouw rijschool in Haarlem? Bel naar 06-25056990 of stuur een e-mail. Of gebruik maken van onze gratis proefles? Meldt je dan nu aan door een e-mail te sturen naar ons.

Leer autorijden bij de rijschool in Haarlem en omstreken, Carlo’s autorijschool

Carlo’s autorijschool heeft al veel tevreden klanten gehad en dat aantal groeit elke dag weer. Het is namelijk ook in ons voordeel dat jij snel je examen haalt. Het betekent namelijk dat wij goed les kunnen geven wanneer jij snel slaagt, dit is ook voor ons een goede reclame en precies wat wij willen bereiken met iedere cursist. Wij houden echter wel rekening met jouw tempo. Dus ben je op zoek naar een rijschool in Haarlem? Vergeet niet dat je zoektocht al over is dankzij Carlo’s autorijschool, bel daarom nu naar 06-25056990 om een proefles aan te vragen of meer informatie in te winnen.

Het puntenrijbewijs behalen bij onze rijschool in Haarlem

De eerste 5 jaar na het behalen van je rijbewijs ben je beginnende bestuurder. Dit rijbewijs bevat 3 punten. Als je een verkeersdelict pleegt, raak je een punt kwijt. Hier valt niet alles onder. Als je bijvoorbeeld fout parkeert of je parkeerkaart is verlopen, dan verlies je niet meteen een punt. Het gaat dan om echte overtredingen, zoals door rood rijden, rijden onder invloed of fout inhalen. De echt gevaarlijke en roekeloze verkeersdelicten kosten je een punt. Als je de laatste punt kwijt bent, ben je ook je rijbewijs kwijt. Dan moet je opnieuw je hele rijbewijs halen, dat wil zeggen de theorie en de praktijk. Bij de onze rijschool in Haarlem en omgeving, word je zo getraind dat jij je punten niet verliest in de eerste 5 jaar. Je krijgt uitvoerig les in de gevaren in het verkeer. Dit onderdeel wordt overigens ook behandeld in je theorietoets. Het puntenrijbewijs is namelijk ingevoerd omdat beginnende bestuurders vaak betrokken zijn bij verkeersdelicten. Dit rijbewijs zou het aantal jonge overtreders moeten terugdringen. Daar wil deze rijschool in Haarlem graag aan meewerken, door jonge bestuurders goed op te leiden. Wil je dus goed leren hoe je veilig en goed kan rijden, dan moet je bij Carlo’s autorijschool zijn. Voor de beste resultaten. Maak een afspraak voor een gratis proefles. Bel naar: 06-25056990.